Home » Jaunumi, Latvija, Pasākumi, Semināri » 25. janvārī LTRK aicina LV uzņēmējus uz semināru “Soli pa solim ceļā uz starptautiskajiem tirgiem”

25. janvārī LTRK aicina LV uzņēmējus uz semināru “Soli pa solim ceļā uz starptautiskajiem tirgiem”

Seminārs Latvijas uzņējiem – “Veiksmīgs starptautiskajos tirgos!”

Pārrobežu bizness, kā arī stratēģiskā kooperācija, kļūst arvien svarīgāka arī maziem un vidējiem uzņēmumiem globalizācijas un brīvo tirgu ērā.
Vai iedomājaties par iespēju aktīvi darboties starptautiskajos tirgos? Vai vēlaties uzzināt kādi pasākumi jāveic, lai ieviestu veiksmīgu internacionalizācijas stratēģiju jūsu uzņēmumā? Vai arī Jūsu uzņēmējdarbības stratēģija jau ir vērsta uz ārvalstu tirgiem? Vai Jūs vēlaties pārbaudīt savu stratēģiju, apmainoties ar pieredzi ar citiem uzņēmumiem?

Ja atbilde ir pozitīva, tad mēs rekomendējam Jums semināru:

Solis pa solim ceļā uz starptautiskajiem tirgiem- Uzdevumi un instrumenti starptautiskā biznesa izveidošanai un attīstībai

Jūs uzzināsiet kas ir jāveic katrā posmā internacionalizācijas procesā. Jūs izstrādāsiet status quo savam uzņēmumam un soļus, kuri palīdzēs uzņēmumam sasniegt nostādītos mērķus. Jūs noskaidrosiet kāds ir Baltijas jūras kaimiņvalstu ekonomiskais potenciāls. Jūs uzzināsiet kādus tīklus var izmantot ceļā uz starptautiskiem tirgiem!

Nākamais seminārs notiks Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerā (Kr. Valdemāra iela 35, Rīga) 2012.gada 25.janvārī. Papildus informācija ir atrodama PROGRAMMĀ PIELIKUMĀ.

Semināru atbalsta Eiropas Savienība, tāpēc piedalīšanās seminārā, ieskaitot kafijas pauzes, pusdienas un pieņemšanu 24.janvāra vakarā, ir bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc laicīgai reģistrācijai līdz 2012.gada 20.janvārim ir nepieciešams pieteikties, nosūtot e-pastu uz: amitrosenko@windowslive.com (Tēma: Registration for the seminar “Step by step to international markets”).

Darba valoda – angļu.

Dienas kārtība latviešu valoda – pielikumā.

Программа на русском языке – в приложении.

Papildus informācija: Aleksandra Mitrošenko, amitrosenko@windowslive.com; tālr.: 27178938.



Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress