Home » Ārvalstu uzņēmumi, Jaunumi, Latvija, Meklē sadarbību » Aicina dibināt kontaktus ar Ķīnas uzņēmējiem

Aicina dibināt kontaktus ar Ķīnas uzņēmējiem

Ārlietu ministrija sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru 29.jūnijā pulksten 9.30 Ārlietu ministrijā aicina uzņēmējus uz tikšanos ar Ķīnas Tautas Republikas Hebejas (Hebei) provinces dažādu pilsētu Tautas valdības amatpersonām un uzņēmējiem, kuri pārstāv tādas tautsaimniecības nozares kā metālapstrāde un mašīnbūve, medicīnas mēbeļu ražošana, ādas apstrāde, kā arī pārtikas rūpniecība.

Pasākuma mērķis ir ieinteresēt Ķīnas ražotājus izmantot Latviju kā distribūcijas centru savu preču noietam ES un NVS valstīs, kā arī aicināt atvērt Latvijā kopuzņēmumus ar Ķīnas kapitālu.

Tikšanās laikā būs iespēja noklausīties prezentāciju par Hebejas provinci, iepazīties ar Latvijas un Ķīnas loģistikas risinājumiem, kā arī Latvijas-Ķīnas Biznesa Padome iepazīstinās ar savas darbības aktualitātēm. Pēc prezentācijām plānota uzņēmēju kontaktbirža.

Ķīnas uzņēmēju delegācijas apraksts pieejams šeit.

Visus interesentus lūdzam pieteikties elektroniski Ārlietu ministrijas Ārējo ekonomisko sakaru veicināšanas nodaļas otrajam sekretāram Oļegam Orlovam uz e-pastu: olegs.orlovs@mfa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress