Home » Ārvalstu uzņēmumi, Jaunumi, Meklē sadarbību » LIAA: Tikšanās ar Japānas uzņēmējiem Latvijas Industriālās tūres 2012 ietvaros

LIAA: Tikšanās ar Japānas uzņēmējiem Latvijas Industriālās tūres 2012 ietvaros

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Japānas Ārējās tirdzniecības organizāciju JETRO (Japan External Trade Organization) šī gada 20.-21. septembrī organizē Latvijas Industriālo tūri (Latvia Industrial Tour) Japānā un Eiropā strādājošiem Japānas uzņēmumiem.

Šogad Latvijas Industriālās tūres ietvaros interesentiem no Japānas tiks piedāvāta iespēja iepazīties ar ražošanas un pakalpojumu sektoriem Latvijā. Uzsvars tiks likts uz atsevišķām prioritārajām nozarēm, kurās Latvijas un Japānas uzņēmējiem būtu interese sadarboties, to starpā – mašīnbūve, elektronika, farmācija, loģistika un informācijas tehnoloģijas.

Šī pasākuma mērķis ir iepazīstināt Japānas uzņēmumus ar Latvijas prioritārajiem ekonomikas sektoriem, kā arī klātienē apmeklēt un izvērtēt Latvijas uzņēmumu darbu un piedāvātās sadarbības iespējas. 20. septembrī Japānas uzņēmējiem būs iespēja piedalīties seminārā par Latvijas industriālo perspektīvu, kurā tie tiks iepazīstināti ar Latvijas uzņēmējiem, viesoties Japānas vēstnieka Latvijā pieņemšanā, kā arī doties vizītē individuālas programmas ietvaros. 21. septembrī paredzama Japānas uzņēmēju vizīte atsevišķos Latvijas uzņēmumos.

Latvijas uzņēmēji tiek aicināti pieteikties dalībai Latvijas Industriālajā tūrē 20. septembrī, lai gūtu iespēju klātienē tikties ar Japānas uzņēmējiem, kuri interesējas par sadarbības iespējām ar Latvijas uzņēmumiem.

Pasākuma norises vieta – viesnīca “Albert Hotel”, Dzirnavu iela 33, Rīga.

Pasākuma programma

Pieteikšanās līdz š.g. 2. septembrim, aizpildot elektronisko pieteikuma formu šeit.  (3. septembrī informācija tiks apkopota un pieteikumi vairs netiks pieņemti.)

Saraksts ar Japānas uzņēmējiem, kas pieteikušies dalībai pasākumā
Papildināts 24.08.2012.

Vietu skaits seminārā un Japānas vēstnieka Latvijā pieņemšanā ir ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties savlaicīgi!

Kontaktinformācija:
Anete Valtere
Investīciju projektu vadītāja, Investīciju piesaistes nodaļa
Investīciju projektu departaments

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039473
Mobilais t.: +371 29376137
Fakss: +371 67039401
E-pasts: anete.valtere@liaa.gov.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress