Home » Izstādes, Jaunumi, Krievija, Pasākumi » Izstādē „Prodexpo 2013” kopstendā Latviju pārstāvēs 13 Latvijas uzņēmumi

Izstādē „Prodexpo 2013” kopstendā Latviju pārstāvēs 13 Latvijas uzņēmumi

Jau pirmdien sāksies lielākā pārtikas izstāde Krievijā un NVS reģionā – PRODEXPO 2013, kas notiks Ekspocentrā Maskavā no 11. līdz 15.februārim. Kopumā Latvijas kopstendā būs 13 uzņēmumi no Latvijas.

Latvijas Valsts Agrārās ekonomikas institūts (LVAEI) un LR Zemkopības ministrija, īstenojot programmu par atbalstu tirgus veicināšanai ar mērķi palielināt un diversificēt Latvijas lauksaimniecības un pārtikas preču eksportu, ar līdzfinansējumu dalībai Latvijas kopstendos- Nacionālajā kopstendā un Piena nozares uzņēmumu kopstendā atbalstīs 13 uzņēmumus no Latvijas. Latvijas kopstendā tikšanās ar ārvalstu partneriem jau sarunājuši vairāki uzņēmumi no Latvijas, kas nepiedalās kopstendā, bet brauc uz izstādi. Šogad izstādi apmeklēs arī Zemkopības ministre Laimdota Straujuma, kura klātienē tiksies ar uzņēmumiem un apmeklēs tirdzniecības vietas „Rižskij dvorik”.

Nacionālajā apvienotajā kopstendā 160 m2 platībā pieteikušies: A/S „Latfood”, SIA „NP FOODS”, SIA „Daugavpils gaļas kombināts”, SIA „Almava”, A/S „Rīgas piena kombināts”, SIA „Staburadzes konditoreja” , „A/S Valmieras piens”, SIA „Kronis”, SIA „Milda KM”, A/S „Tukuma piens”.
Savukārt, piena stendu paviljonā Forums ar kopējo platību 44m2 pārstāvēs: SIA „Latvijas Piens”, SIA „EDAKS”, SIA „Rīgas piensaimnieks”.

„Šī izstāde uzņēmumiem nodrošina milzumdaudz iespējas izzināt jaunas iespējas un konkurentus, attīstīt savu eksportu, palielināt eksportējamo produktu apjomu un dažādību gan Austrumu, gan Rietumu tirgus virzienos. Ceram un novēlam Latvijas izstādes dalībniekiem noslēgt jaunus un izdevīgus līgumus un atrast īstos partnerus”, savu atbalstu uzņēmumiem pauž starptautisko izstāžu projekta vadītāja Daina Saktiņa.

Biedrība “Rīgas šprotes” ar ES Zivsaimniecības fondu atbalstu izstādē piedalīsies ar 9 uzņēmumiem, aizņemot 166m2 platību: SIA „Karavela, SIA „Gamma-a”, „Līcis-93”, SIA „Unda”, SIA „Rānda”, A/S „Brīvais vilnis”, SIA „Sabiedrība IMS”, A/S „Ventspils Zivju konservu kombināts”; SIA „Zilā lagūna”.

Izstādē būs arī citi uzņēmumi, kas pārstāvēs Latviju- A/S „Latvijas Balzams” ar alkoholiskajiem dzērieniem, SIA „Pērnes L” ar kartupeļu čipšu plāksnītēm, SIA „Bargi” atpazīstams ar Apsaras tējām.

Uzziņai:
Izstāde PRODEXPO 2013 no 2013.gada 11. līdz 15.februārim norisināsies Ekspocentrā, Maskavā, Krievijā. Kopējā izstādes platība sastāda 94 470 kv.m., 2012.gadā piedalījās 2191 dalībnieku no 54 pasaules valstīm. PRODEXPO ir lielākā profesionālā izstāde Krievijā un NVS valstīs pārtikas jomā. Katru gadu PRODEXPO apmeklē desmitiem tūkstošiem nozares speciālistu. Vairāk informācijas.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress