Home » Jaunumi, Latvija » Starptautiskā inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža izstādes “Tech Industry 2013” ietvaros Rīgā, Latvijā

Starptautiskā inženiernozaru uzņēmumu kontaktbirža izstādes “Tech Industry 2013” ietvaros Rīgā, Latvijā

2013. gada 5.-6. decembrī
Starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala”
Adrese: Rīga, Ķīpsalas iela 8

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) projekta ietvaros aicina inženiernozaru uzņēmumus pieteikties dalībai kontaktbiržā “International Brokerage Event”, kas norisināsies izstādes “Tech Industy 2013” laikā. Kontaktbirža sniegs lielisku iespēju nodibināt biznesa un tehnoloģiju sadarbības kontaktus ar uzņēmumiem no visas Eiropas.

Kontaktbiržas mērķauditorija ir mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu nozares uzņēmumi: ražotāji, tirgotāji, eksportētāji un importētāji, kā arī jaunu tehnoloģiju izstrādātāji. Kontaktbiržā ir uzaicināti piedalīties uzņēmēji, uzņēmēju un nozares asociāciju pārstāvju delegācijas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Ukrainas, Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Norvēģijas un citām valstīm.

Kontaktbiržā paredzētas ~ 30 minūšu garas iepriekš rezervētas tikšanās ar ārvalstu uzņēmumu pārstāvjiem.

Pieteikšanās dalībai kontaktbiržā līdz 2013. gada 19. novembrim, reģistrējoties – techindustry.een.lv.

Reģistrētie dalībnieki varēs pieteikties uz individuālajām tikšanām ar izvēlētajiem ārvalstu uzņēmumiem. Visu kontaktbiržai reģistrēto uzņēmumu profili tiks publicēti EEN mājas lapā, kas visiem dalībniekiem dos iespēju identificēt potenciālos sadarbības partnerus un iepriekš rezervēt individuālās tikšanās.

“Tech Industry” ir starptautiska mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas, instrumentu un jauno tehnoloģiju izstāde, kas no 5. līdz 7. decembrim notiks starptautiskajā izstāžu centrā “Ķīpsala”. Izstāde “Tech Industry 2013” ir gada nozīmīgākais un lielākais nozares pasākums Baltijas reģionā. 2012. gadā izstādē piedalījās 253 uzņēmumi, un no tiem gandrīz trešdaļa bija dalībnieki no citām Eiropas valstīm. Nepilnu 16,5 tūkst. m2 platībā izvietoto izstādi apmeklēja nepilni 26 tūkst. apmeklētāju, un 40 % no tiem bija viesi no ārvalstīm.

Kontaktbiržu organizē Latvijas investīciju un attīstības aģentūra Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) projekta ietvaros sadarbībā ar izstāžu sabiedrību “BT 1” un Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības asociāciju.

Dalība kontaktbiržā ir bez maksas.

Kontaktinformācija:
Edgars Bulvāns
Eiropas Biznesa atbalsta tīkla Latvijā koordinators

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Pērses iela 2, Rīga, LV-1442
Tālrunis: +371 67039430, +371 28639939
Fakss: +371 67039401
E-pasts: edgars.bulvans@liaa.gov.lv
www.liaa.gov.lvwww.een.lv

 

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress