Home » Eiropa, Izstādes, Jaunumi, Pasākumi » Latvijas uzņēmumi piedalīsies starptautiskajā inženiernozaru izstādē „Hannover Messe – 2014”

Latvijas uzņēmumi piedalīsies starptautiskajā inženiernozaru izstādē „Hannover Messe – 2014”

HANNOVER-MESSE-2014Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Latvijas Mašīnbūves un metālapstrādes rūpniecības uzņēmēju asociāciju (MASOC) un septiņiem Latvijas uzņēmumiem piedalīsies pasaules lielākajā industriālajā gadatirgū „Hannover Messe – 2014”.

Starptautiskajā inženiernozaru izstādē „Hannover Messe” Latvijas uzņēmumi piedalās jau vairāk nekā 17 gadus. Šogad izstādes tematiskajā ekspozīcijā „Piegādes industrijai” Latvijas nacionālajā stendā tiks pārstāvēti 7 uzņēmumi: Baltrotors, Eko El, Elk Plus, Energofirma „JAUDA”, Pepi Rer, Sperre Baltic, Urbanmetals. Izstādē LIAA pārstāvji ārvalstu partnerus iepazīstinās ar uzņēmējdarbības vides un nozares aktualitātēm Latvijā.

Izstādes laikā uzņēmēji piedalīsies arī Eiropas Biznesa atbalsta tīkla (EEN) rīkotajā uzņēmumu kontaktbiržā „b2faironline”.Izstāde „Hannover Messe” ir lielākais pasaules industriālais gadatirgus. Dalībai 2013. gada
izstādē bija reģistrētas 6550 kompānijas no 62 valstīm, izstādi apmeklēja apmēram 225 000 apmeklētāju, t.sk. apmēram 50 000 no ārvalstīm, kas apliecina to, ka Hannover Messe gadatirgus kopumā joprojām nezaudē savu nozīmi un to var uzskatīt par galveno pasaules inženiernozaru izstādi.

Izstādē ik gadus redzams viss jaunais, kas parādījies pasaules tirgū mašīnbūvē un metālapstrādē, rūpniecisko iekārtu ražošanā, enerģētikā, elektronikā, elektrotehnikā, automatizācijā, jaunu materiālu izstrādāšanā, pielietojamajos zinātniskajos pētījumos, kā arī citās nozarēs.

Starptautiskā inženiernozaru izstāde „Hannover Messe – 2014” notiks Hannoverā, Vācijā, no š.g. 7.līdz 11. aprīlim.
Latvijas uzņēmēju dalība izstādē tiek rīkota Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) Ārējo tirgu apgūšanas atbalsta programmas projekta „Nozaru nacionālie stendi starptautiskajās izstādēs ārvalstīs un eksporta konsultācijas” ietvaros.

Atslēgas vārdi: , ,

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress