Home » Jaunumi, NVS » Latvijas vēstnieks Igors Apokins iesniedz akreditācijas vēstules Pakistānas Islāma Republikas prezidentam

Latvijas vēstnieks Igors Apokins iesniedz akreditācijas vēstules Pakistānas Islāma Republikas prezidentam

13880582051

2. oktobrī Latvijas vēstnieks Igors Apokins iesniedza akreditācijas vēstules Pakistānas Islāma Republikas prezidentam Mamnūnam Husainam (Mamnoon Hussain). Tika pārrunāti divpusējo attiecību aktuālie jautājumi, kā arī ekonomiskās sadarbības padziļināšanas un kultūras pasākumu apmaiņas iespējas. Puses atzīmēja, ka Latvijas un Pakistānas savstarpējā dialoga stiprināšanai uzsākta goda konsulu tīkla paplašināšana,  informē Ārlietu ministrija.

Akreditācijas ietvaros I. Apokins tikās ar Pakistānas valsts ministru – premjerministra padomnieku Tariku Fatemi (Tariq Fatemi), Protokola vadītāju Moinu Ulhaku (Moin ul-Haque), Ārlietu ministrijas Eiropas jautājumu direkcijas vadītāju Mazharu Džavedu (Mazhar Javed), departamenta direktori Mariamu Saīdu (Mariam Saeed), kā arī Eiropas nodaļas vadītāju Nadīmu Riazu (Nadeem Riyaz).

Igors Apokins ir Latvijas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Pakistānas Islāma Republikā, Afganistānas Islāma Republikā, kā arī Tadžikistānas Republikā un Turkmenistānas Republikā. Vēstnieks rezidē Rīgā.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress