Home » Jaunumi, Latvija » Spilva sāk ražot majonēzi Čehijas tirgum

Spilva sāk ražot majonēzi Čehijas tirgum

timthumb

Šajā nedēļā Spilvas ražotnē Babītes novadā ir uzsākta majonēzes ražošana Čehijas tirgum. Pirmajos četros mēnešos paredzētais ražošanas apjoms Čehijas vajadzībām ir 750 tonnas majonēzes, informē uzņēmums.

Čehijas tirgum tiek ražota divu veidu majonēze – “Provansas” un “Tatāru”. Produkti tiek gatavoti pēc uzņēmuma Vitana pasūtījuma un sadarbībā ar šī uzņēmuma tehnologiem. Babītes novadā ražotā majonēze Čehijā būs pieejama ar zīmolu Vitana.

“Jau 18 gadus viena no uzņēmuma Spilva specializācijām ir majonēzes ražošana. Nepārtraukti savā ražotnē attīstām majonēzes ražošanas tehnoloģijas un tehniskās iespējas. To novērtē ne tikai pircēji Latvijā, bet arī – sadarbības partneri citur Eiropā,” skaidro Spilvas mārketinga direktore Dana Erciņa-Užāne.

Pirmās divas majonēzes kravas plānots nokomplektēt līdz 2. martam, kad uz Čehiju paredzēts nosūtīt divus kravas auto. Vienā kravā jānogādā 30 paletes majonēzes, otrā – 33 paletes. Kopējais pasūtījums no Čehijas tirgus pirmajiem 4 mēnešiem paredz piegādāt 750 tonnas majonēzes.

Komentēt


© 2016 Eksports.lv · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress